Deolo Hill: lindja spektakolare e Malit Ka... - Secret World

Deolo, Kalimpong, West Bengal 734316, India
7 views

Maya Sport

Description

Deolo Hill, pika më e lartë në zonë me rreth 5,500 këmbë mbi nivelin e detit. Ajo ka pikëpamje panoramike, duke përfshirë vistat spektakolare të lindjes së Diellit të Malit Kangçenjunga. Departamenti i turizmit ka zhvilluar një park rekreativ prej 8 akrash në takim, i cili është popullor me familjet. Ka stalla me ushqim dhe xhiro me poni. Shtëpiza Turistike Deolo E qeverisur nga qeveria, një vilë e epokës Britanike që po përhapet, është pjesë e kompleksit dhe ofron strehim bazë që janë të gjitha rreth vendndodhjes, vendit. Gjithashtu ka një restorant.