Shpella Tham Kao Luang.... - Secret World

Thongchai, Mueang Phetchaburi District, Phetchaburi 76000, Thailandia
4 views

Tanya Kapoor

Description

Shpella Tham Kao Luang është e lidhur me Mbretin Rama V ndërsa urdhëroi hedhjen e Budës së madhe në shpellë për të nderuar procesorët E tij Mbretër Rama III dhe Rama IV. Shpella Tham Khao Luang ndodhet Në Kao Luang Hill jo larg Nga Qyteti Phacaburi. Shpella Tham Khao Luang vizitohet mirë nga Budistët Tailandezë ndërsa strehon artifakte Të Budës dhe Fetare. Kur ju vizitoni Mund të shihni Budistët Tajlandezë duke u lutur, duke djegur temjan dhe duke vënë oferta përpara 170 Budës të gjetur brenda. Edhe Mbreti Rama IV meditonte dhe lutej brenda në shpellë nën sundimin e tij. Si Me Shpellën Fraya Nakhon në Jug Të Hua Hinit Kjo Shpellë ka një vrimë ajri në tavan të shpellës, duke e lënë në dritë. Drita e bashkuar me Stupat e bukura Të Budës, quajtur Chedi dhe stalaktitet natyrore mahnitëse, e bën Shpellën Tham Kao Luang mahnitës për të parë. Sillni një kamerë si ky një vend ku do të doni ta filmoni.