Një Nga Zelandat E Reja: Bie Stirlling... - Secret World

1675020/6 State Highway 3, Te Kuiti 3981, Nuova Zelanda
15 views

Evgeniya Walker

Description

Një Nga Ujvarat E Zelandës Së Re, Stirlling Folls, emri I dytë Uaimanu Bie, është ujëvara më e mrekullueshme në Tingullin E famshëm Të Botës Milford. Përmes Një Lundrimi Të Mirë Në Milford ose Një Fluturimi Skenik Për Milford.Milford Singulli është gati 2 orë larg Nga Te Anau ose 4 orë nga Kuinstaun. Siperfaqja e rruges eshte gjithmone e mbyllur. Nga Te Anau ndjek Rrugën Milford (S94), një nga rrugët më skenike dhe 'ujëvara në Zelandën e Re. Gjithashtu, duhet të kalosh Përmes Tunelit Të famshëm Homer, të ndërtuar në 1954. Shko deri në FUND TË SH94 ku do të gjesh një park të madh falas. Këtu, ju duhet të largoheni nga makina juaj dhe të ecni (rreth 10min në një mënyrë) për Tek Qendra E Informacionit.