Ndodhur Në Atlantis, Tempulli Mayan I Ishu... - Secret World

One Casino Drive, Suite 46, Paradise Island, Bahamas
0 views

Alessia Drew

Description

Gjendur Në Atlantis, Tempulli Mayan I Ishullit, mysafirët e vendpushimit mund të shohin një shumëllojshmëri të madhe peshkaqenësh si një rrëshqitje e brendshme i merr ato përmes një tubi të pastër nënujor. Për miqtë që duan të qëndrojnë të thatë, dritaret panoramike të kuvertës rrethuese ofrojnë një përvojë po aq rivuese. Shiko peshkaqenë Të Mëdhenj Çekiç (Sfyrna mokarran), barrakuda (Sphyrana), peshkaqenë Në Karaibe (Karchinus perezi) dhe më shumë.