Nassau dhe Rason Square... - Secret World

Bay St, Nassau, Bahamas
12 views

Monica Seydoux

Description

Sheshi rason i vendosur në qendër Të Nassau, është porta për në qytet për pasagjerët me anije. U emërua Për Sër Rason U. Rason I cili Ishte Guvernator i Bahamas gjatë viteve 1860, në mes të sheshit është një bust bronzi i Sir Milo Batler, Guvernatori I parë Bahamez Në Një Bahamas të pavarur. Një burim në shesh u emërua Për Sër Staford Sands, Ministri I parë Bahamian i Turizmit. Gjatë Festimeve Kuin-shekullore Të Bahamas më 1992, një monument u ngrit në Sheshin Rauson nga Shoqata E Vëzhguesve Të Tokës Së Bahamas për nder të rënies Së Kristofer Kolombit.