Parku Kombëtar I Trashëgimisë Klifton... - Secret World

Nassau, Bahamas
6 views

Smita Koll

Description

Në Parkun Kombëtar Të Trashëgimisë Klifton, mund të gjeni mbetjet e trashëgimisë historike e kulturore të tre grupeve të rëndësishme që patën një ndikim mbi vendin: Lukajanët, Besnikët dhe Afrikanët. Menazhuar nga Autoriteti I Trashëgimisë Klifton, Parku I Trashëgimisë U ngrit në qershor 2004 për të ruajtur këtë fushë të rëndësishme për përdorimin dhe përfitimin e popullit Të Bahamas dhe Parku hapi zyrtarisht dyert e tij në prill 2009. Një ecje përgjatë shtigjeve gjarpëruese anembanë parkut do të zbulojë një shumëllojshmëri ekosistemesh, të tilla si policia vendase, shkëmbinjtë, moçalet bregdetare, dunat, bregdeti shkëmbor, plazhet me rërë dhe shkëmbinjtë koralë të hapur. Fauna lokale përfshin zogj këngësh, zogj lundrues, zogj deti dhe kafshë të tjera të egra. Mund të shijosh notin, peshkimin, marshimin, kampingun, mbytjen, vëzhgimin e shpendëve dhe picking në Park.