Manuali I Brinkhallit në Turku... - Secret World

Brinkhallintie 414, 20960 Turku, Finlandia
8 views

Sandra Foglietta

Description

Portieri I Brinkhallit, i vendosur në Turku në ishullin E Kakskertës, mund të gjurmojë historinë e tij deri në shekullin e 16-të. Ndërtesat ekzistuese neoklasike, të përfunduara më 1793, janë rrethuar nga një peisazh i pasur natyror e kulturor me parqe dhe kopshte që shkojnë prapa qindra vjet. Terreni është i mirënjohur nga seritë televizive finlandeze Hovimaki. Brinkhall Manor ka Një Kafe ku mund të gjeni Gjithashtu Muzeumin E Brendshëm dhe ekspozitat gjatë orëve të hapjes së kafenesë.