Muzeu Biologjik Turku... - Secret World

Neitsytpolku 1, 20810 Turku, Finlandia
29 views

Laura Maerz

Description

Muzeu Biologjik Turku është Një Dioramë-Muze që banon në një ndërtesë Të bukur Arti Nouveau. Muzeu është një përvojë e madhe për të gjithë ata që janë të interesuar në historinë e natyrës dhe kulturës. Trembëdhjetë skena të natyrës paraqesin peisazhe natyrore në Finlandë, nga arkipelago I Turqisë deri në ndjenjat e Laplandës. Kjo është veçanërisht popullore me fëmijët dhe familjet.