Muzeu I Artit Turku... - Secret World

Aurakatu 26, 20100 Turku, Finlandia
14 views

Alea Maxwell

Description

Ekspozitat e ndryshme dhe me cilësi të lartë të Muzeut Turku paraqesin botën mahnitëse të artit, nga veprat klasike deri më të fundit në artin bashkëkohor. Përveç programit të ndryshëm të ekspozitave, muzeumi ofron shumë veprimtari të tjera si dhe atmosferës së bukur të muzeut në të cilën do të takohet dhe shoqërizohet.