Bombay, kryeqyteti financiar I Indisë... - Secret World

Mumbai, Maharashtra, India
62 views

Freyan Castillo

Description

Bombay është një qytet i rëndësishëm Në Indi dhe tani quhet Mumbai. Ky qytet mbështetet në disa ishuj të larguar nga deti gjatë shekujve, duke krijuar vetëm një ishull tashmë përpara fillimit të Shekullit të Njëzetë. Bombay tani Është i lidhur tërësisht me kontinentin, falë një sistemi urash. Historikisht i banuar që nga 250 VJET PARA KRISHTIT, ky vend është një nga qendrat më të rëndësishme kulturore në Të Gjithë Indinë. Mumbai është përgjegjës për të gjithë prodhimin e filmit të vendit (falë Bollivudit të famshëm) dhe mirëpret vizitorët nga e gjithë bota. Në udhëzuesin e ardhshëm të udhëtimit, do t'ju tregoj se çfarë duhet të shihni patjetër në këtë destinacion të mrekullueshëm turistik. Ju garantoj se vendet e interesit për të vizituar janë me të vërtetë të shumta, kështu që qëndrimi juaj në Bombay do të lërë të gjithë të kënaqur.