Poloro, zemra E Magna Grecisë... - Secret World

Viale S. Giusto, 75025 Policoro MT, Italia
4 views

Francesca Coppola

Description

Në kufirin midis Bazilikatës dhe Pulisë, Në Polioro, në qendër të Harkut Jon në territoret e lashta Të Magna Greqisë vetëm 120 kilometra nga Aeroportet Ndërkombëtare Të Barit dhe Brindisit, me lidhje të drejtpërdrejta me kryeqytetet e mëdha Evropiane. Një territor shumë i pasur për t'u habitur çdo ditë: det, lumenj, pyje pishash, fshatra historike, parqe kombëtare, vendbanimet arkeologjike Të Heraclea dhe Metaponto dhe vendet E Unesko-S Të Materës, Alberbello dhe Castel Del Monte.