Malta, Gozo dhe Komino, një parajsë në zem... - Secret World

Malta
35 views

Reena Malik

Description

Tre ishuj, Malta, Gozo dhe Komino e bëjnë arkipelago malteze një parajsë në zemër të Mesdheut, vetëm 80 km larg bregut Sicilian. Por nuk është vetëm deti i pastër kristal dhe Dielli që tërheq miliona turistë çdo vit. Malta vlerëson kombinimin e lumtur të natyrës dhe artit, midis mundësisë për të marrë një zhytje në Lagunën Blu, të dalë nga uji dhe pas disa minutash shkojnë për të vizituar tre vende Të Unesko-s dhe mrekulli të tjera historike-kulturore.