Muonio|Finlanda parku i tretë kombëtar më ... - Secret World

Muonio, Finlandia
17 views

Imma De Marchi

Description

Parku i tretë kombëtar i finlandës ndodhet në Lapland, ku mund të marshosh, skish dhe të shohësh kafshët arktike në egërsi. Zinxhiri i maleve brenda parkut është gati 60 milje i denjë për të eksploruar pa marrë parasysh se në çfarë kohe të vitit. Duhet-të shohësh përfshijnë peisazhet E Palastunturi fells, vendpushimin e skive Yllas dhe fshatin tradicional Lapland të quajtur Heta. Një nga pamjet më magjike dhe më të bukura në botë mund të ndodhë gjithashtu këtu në netët e errëta kur dritat veriore ngjyrosin qiellin.