Kulmi më i lartë I haltit| Finlandës,një v... - Secret World

Halti
56 views

Diana Piccolo

Description

Halti Mund të zbulosh majën më të lartë Të Finlandës Në Halti, një mal me peisazhe të bukura roki, vendosur në Lapland në kufirin Norvegji dhe Finlandë. Laplandezët vendas e konsiderojnë kulmin 1,323 metra të lartë një vend të shenjtë. Ju mund të ngjiteni lehtë në mal gjatë muajve më të ngrohtë, por kushtet ekstreme gjatë dimrit e bëjnë të vështirë. Të arrish atje mund të jetë gjithashtu e ndërlikuar pasi mali është në mes të shkretëtirës dhe nuk ka hotele në rrugë, por shumë e zgjidhin problemin duke sjellë tendat e tyre.