Parku Kombëtar Koli... - Secret World

Ylä-kolintie 39, 83960 Lieksa, Finlandia
39 views

Emily Bush

Description

Parku Kombëtar Koli vështron Liqenin Pielinen dhe është një nga skenat më madhështore natyrore Të Finlandës. Pikëpamja u zbulua nga piktorët në shekullin e 19-të dhe që atëhere është referuar në pjesë të shumta të rëndësishme kulturore të artit. Vetë liqeni ndodhet në Karelian Veriore, e cila kufizohet Me Rusinë në Lindje të Finlandës. Mund të përjetosh pamjen nga maja e Kodrës Më të lartë Të Parkut Kombëtar Koli, të quajtur Ukko-Koli. Ky është gjithashtu një vend ideal për veprimtaritë e jashtme dhe marshimet në verë dhe ka gjithashtu teleferikë që veprojnë në raundin e parë të vitit. Në dimër, Ukko-Koli kthehet në një vendpushim skish për ski të përparuara në zbritje, me shpatet e skive 800 deri në 1,500 metra të gjatë.