Yiteri dhe plazhi më i gjatë I Finlandës... - Secret World

Yyteri, 28840 Pori, Finlandia
22 views

Soneel Bafna

Description

Yiteri është vendi i plazhit më të gjatë Të Finlandës, i cili shtrihet në katër milje në bregun Balltik perëndimor. Është e njohur për duna të bukura rëre dhe është një nga destinacionet më popullore të lira të vendit gjatë verës. Ka shumë veprimtari dhe tubime publike të pritura në plazh gjatë gjithë sezonit dhe tërheqje të tjera në zonë përfshijnë një kurs spa dhe golfi. Ivteri qëndron jashtë qytetit Të Porit, i njohur ndërkombëtarisht për festivalin e tij të madh vjetor të xhazit.