liqeni-entui-secret-world

liqeni-entui-secret-world

Liqeni Entui... - Secret World

Pudong, Shanghai, Cina

Teresa Bush
by Teresa Bush
2

Overview

Liqeni entui është një projekt historik në zonën kryesore urbane Të Shanghai Lingang Qytetit të Ri.Zona kryesore urbane është zona e shërbimit tërësor të jetës me Liqenin 5.6 km2 Si qendrën e saj. Liqeni entui është liqeni më i madh artificial i ujit të ëmbël në Kinë.Koncepti projektues i liqenit Të Ushqimit erdhi nga programi i përgjithshëm i planifikimit i dhënë nga GMP Co.,Gjermania "një pikë uji nga qielli bie në det me shtresa të grumbulluara mbi shtresa;vendi i liqenit Të ujit Të Ujit i cili ka diametrin prej 2.5 kilometra dhe një zonë prej 5.66 km2" me qëllim që të përmirësojë cilësinë e ujit në Liqenin E Entuit, një lumë u ndërtua në qarkun Nanui për të futur ujin E Lumit Dazhi (një lum artificial) në Liqen ekologjik Dhe ta bëjë ujin më të qartë duke përdorur metoda biologjike e biologjike.Janë 3 ishuj në qendër të liqenit që janë Star Hotel Detys Island,Leisure dhe Zbavitëse Park Island,Marina Sportive island.