ceung-cau-vendi-i-fshehte-i-piratit-ceung-po-tsai-secret-world

ceung-cau-vendi-i-fshehte-i-piratit-ceung-po-tsai-secret-world

Çeung Çau ... vendi i fshehtë i piratit Çeung Po Tsai.... - Secret World

Cheung Chau, Hong Kong

Maria Bellucci
by Maria Bellucci
4

Overview

Çeung Çau - streha Në Ishull e piratit Çeung Po Tsai Të Shekullit të 18-të. Një largim idilik nga nxitja dhe bustle e HK, Cheung Chua është një i çuditshëm dhe piktoresk ishull vetëm 10 KN E Hong Kongut. Ai ka plazhe, udhëtime të shkurtra me disa pikëpamje të shkëlqyera dhe ushqim deti të madh në restorantet lokale. Legjenda thotë se ai ishte vendi i fshehtë për piratin Çeung Po Tsai i cili organizoi bastisje nga ishulli. Për të marrë tragetin Nga Pier 5. Udhëtimi merr 30 minuta me "Fast Feri" dhe rreth 55-60 minuta në më të ngadaltin.