Ing Dumplings... - Secret World

38011 Sarnonico TN, Italia
14 views

Sandra Kotak

Description

Ing dumplings, kaya akeh liyane ne abang lan putih saka peasant tradisi, padha lair ing supaya kanggo nggunakake bahan mentahan sing bakal digunakake duwe risked arep kanggo sampah, kayata roti disiapake kanggo sawetara dina, kanggo kang ditambahake liyane úa kayata luganega utawa speck, keju lan sayuran. Dumplings ing duduh kaldu sing khas resep lan sing mesthi becik ing kadhemen mangsa evenings: