Zelten, Manis Natal saka Trentino Alto Adi... - Secret World

Alto Adige, Italia
21 views

Milena Cardito

Description

Zelten khas Natal panganan cuci mulut saka Trentino Alto Adige. Saben kulawarga jealously ngreksa dhewe resep khusus iki roti sing wis disiapake sak dina Tekane lan banjur dipangan sak Natale.Ing inti woh roti, campuran oriental rempah-rempah, southern woh-wohan lan Kidul Tyrolean kaluhuran.