zelten-krishtlindjet-e-embla-te-trentino-secret-world

zelten-krishtlindjet-e-embla-te-trentino-secret-world

Zelten, Krishtlindjet E Ëmbla Të Trentino ... - Secret World

Alto Adige, Italia

Manuela Nappi
by Manuela Nappi
8

Overview

Zelten është një ëmbëlsirë tipike E Krishtlindjeve Nga Trentino Alto Adige. Çdo familje xhelozisht ruan recetën e saj të kësaj buke të posaçme që është përgatitur gjatë ditëve Të Aventurave dhe pastaj të hahet gjatë Natale.In substanca është një bukë frutash, një përzjerje e erëzave orientale, frutave jugore dhe mirësisë Së Tajroleanit Jugor.