Montefiore Conca... - Secret World

47834 Montefiore Conca RN, Italia
21 views

Kajol Oberoi

Description

Nyemplungaken ing provinsi Rimini, antarane gunung-gunung lan alas, ana benteng sing bakal nelukake mata. Iku sing Montefiore Conca, karo sawijining sampurna lan romantis arsitektur. Desa iki, supaya kebak pesona, wis disambung menyang susah crita katresnan, Siji antarane Costanza Malatesta lan enom archer karo kang dheweke wis tiba ing katresnan. A pareng katresnan sing mimpin kanggo paten pinaten saka anak lanang loro. Miturut kanggo akeh legenda sampeyan bisa isih ndeleng roh-roh sing nglayang ing beteng. Ing ngrumat alam lingkungan sing ngubengi Montefiore punika coexistence saka zaitun lan chestnut wit ing wilayah supaya cedhak segara. Ing Ventena Valley sampeyan bisa ndeleng ngarsane saka porcupines, roe kidang lan alam bébas celeng, nalika ing Wilayah sing Dilindhungi saka ing guwa-guwa saka Onferno sampeyan bisa visit sawetara menarik cavities saka Speleological lan naturalis titik tampilan.