kuna-abad-tengah-desa-verucchio-secret-world

kuna-abad-tengah-desa-verucchio-secret-world

Kuna abad tengah desa Verucchio... - Secret World

47826 Verucchio RN, Italia

Priyanka Leone
by Priyanka Leone
5

Overview

Kuna abad tengah desa sing ana ing bandulan saka Malatesta, Verucchio ndadekake kamar ing gunung kono, ing titik paling dhuwur saka rock, nedya kuna beteng. Ngantem jantung saka desa, diubengi dening alam saka deso provinsi Rimini, mesthi Kothak, saka kang kabeh lurung-lurung cilik sing tekan saben cilik sudhut miwiti. Nalika langit punika cetha, saka nilai paling dhuwur saka sasso, sampeyan bisa seneng tampilan narik ati sing dadi saka Valmarecchia kanggo Rimini ing Pesisir segara Adriatico.Il desa dumunung ing gunung kulon Rimini (16 km) lan wates Republik San Marino (10 km). Warata bagéan saka desa diarani Villa Verucchio, nyabrang dening SP 238, kang nyambung Rimini lan Arezzo. Antarane sanga lan pitu abad SM iku ana ing tengah syaraf saka supaya disebut-villanovian peradaban, kang panginten kanggo dadi Etruscan asli. Akeh ketemu wis unearthed ing necropolises excavated sak desa lan sing saiki ing tampilan ing Kotamadya Museum Arkeologi. Wilayah saka penggalian lan museum sing bagéan saka Arkeologi Park Verucchio. Kutha cilik iki uga dikenal minangka "bandulan saka Malatesta" ora amarga kulawarga asalé saka kene, nanging saka ngendi iku teka daya, thanks kanggo Giovanni della Penna dei Billi (1150-90), disebut Malatesta. Kabentuk minangka abad tengah désa lan kebak bangunan sajarah, Verucchio mundhak ing loro bukit, sawise dilantik dening imposing kedaton, Rocca Passerello - sisa kang saiki stands biara, lan Benteng Sasso, dina Malatesta Beteng, salah siji saka paling wadi kabeh dominion, lan dibangun kanggo dominasi desa, jurang lan kosong ing ngisor iki. Ing dalan sing medhak menyang kosong, ing sikil saka rocky spur ing kang tengah sajarah stands, ana ing Romanesque Gréja abad kasapuluh, kang mung bisa dibukak externally. Ing Villa Verucchio, dusun saka kotamadya pianura, ana Fransiskan biara sing, miturut tradisi, didegaké dening St. Francis ing 1213. Ing biara stands nggumunake Cypress liwat puluh lima meter dhuwur, iku wis ngandika, teka saka kelet nandur lan lestarekake dening saint piyambak.