We are ing Romagna, lan liyane sabenere in... - Secret World

Saludecio, SP80, 47835 Cerreto Castello RN, Italia
9 views

Simona Illy

Description

We are ing Romagna, lan liyane sabenere ing provinsi Rimini, sawetara kilometer saka desa abad tengah saka Mondaino, ing wilayah kotamadya Saludecio. Nestled antarane rolling bukit sing tarik ayu lembah Conca Kali, iki kuna santosa desa pamer sajarah sing dawa sing wiwit watara sangang abad MASEHI lan terus nganti pungkasan dekade ' 900 nalika iku mboko sithik rampung munggah kang nilar. Ing kasunyatan, pisanan ditulis mirengake opo kang tanggal bali menyang 1231 nalika iku ana diajukake kanggo kotamadya Rimini; ing abad XV, liwati ing venesia dominasi, lan banjur, nganti 1860, dadi bagéan saka bandané saka Papal State. Sawise dikenal minangka" negara bodho " amarga saka khayal prilaku sawijining pedunung, sawetara omahé sing dina iki nggawe munggah ing tengah sing meh kabeh lan ora ana sing ngenggoni, ing alleys sepi, wektu misale jek wis mandegake. Kuna legenda ngandhani carane Cerreto iki dianggep "cretinopolis" kabeh valley. Akeh crita, alamiah nemokke, wis minangka protagonists pedunung ing desa lan miturut omongane uwong sing, khayal tindak tanduk. Antarane nicest, ana salah siji sing ngandhani saka trip saka cerretans kanggo Rimini ing urutan kanggo tuku a' sethitik intelligence. Separo liwat, nanging, kroso kesel, villains mutusaké kanggo bali menyang omah-omahé, matur sing setengah saka dalan bakal pindhah ing dina sabanjuré.Crita liyane ngandhani, tinimbang, saka negara katelu sajrone polenta ana kang masak for everyone. Tinimbang nyepakaké iku saben ing ngarep, sing wektu iku iki mutusaké kanggo nggunakake minangka "pot" uga saka desa. Nalika desa padha isi uga karo nggodhok banyu lan glepung, salah siji saka wong-wong mau mutusaké kanggo uncalan piyambak menyang iku kanggo mriksa masak. Sing nalika lam nyuwil metu. Ing cerretans, pangrungu wong ngulu, mbalela pikiran sing wanted kanggo mangan kabeh polenta piyambak. Supaya padha mbuwang piyambak headlong menyang uga karo wong. Kanggo ngurmati memori lan tradisi iki karakter sing diparingi urip iki crita aneh, nganti sawetara taun kepungkur penting karnaval iki diatur, ditondoi dening Bonfire saka banyolan lan crita-crita sing ngelingi iki anecdotes supaya wacky. Dina iki, sawetara omah ing desa sing wis slamet sing ora malah gedhe-gedhe asli. Nanging, legenda bab Cerreto lan pedunung tetep, supaya akeh dipoyoki mbok menawa mung kanggo duwe wis mbokmenawa luwih eksentrik saka liyane. (Lelungan Emilia Romagna)