montegridolfo-secret-world

montegridolfo-secret-world

Montegridolfo... - Secret World

47837 Montegridolfo RN, Italia

Annabelle Tyler
by Annabelle Tyler
22

Overview

Provinsi Rimini kebak unik desa kanggo nemokake, kalebu Montegridolfo. Nyemplungaken ing alam saka ndhuwur provinsi Rimini, ing antarane wit zaitun lan vines, iki uga salah siji sing paling ayu ing sajarah desa ing Italia. Kene, adoh saka liyane donya, ing antarane bata bangunan, sampeyan bisa ambegan gaib atmosfer saged instilling ayem lan tentrem. Loro lembah, sing saka Conca lan Pungkasan kali, salib ing wilayah, ing pungkasan strip saka Romagna sadurunge nyebrang tapel wates karo Marche. Kabeh watara abad ka-lawas groves zaitun, vines lan laurels Dot Wonten digawe saka lanang ridges lan narik ati mujur nengen.Senajan kasebut kanggo pisanan ing document 1148, wilayah ing kang Montegridolfo stands wis – kaya paling saka Val Conca – dhisikan kegiatan saka populasi sak Romawi lan awal abad tengah wektu. Khas expression saka Malatesta arsitektur, desa wis polygonal rencana kontrol dening papat menara lan cantilevered tembok karo karakteristik menara ing ngleboke saka kutha. Karo panah lan picturesque lurung-lurung, losmen lan paroki gereja, dina iku katon jenis cilik wedding ndukung terlampir ing kaca werni dilindhungi saka wacana wektu. Saka Tengah Alun telung alleys converge menyang Palazzo Viviani, mung patrician House ing desa lan manajemen tengah "nyebar" hotel sing melu kabeh kutha.Luwih saka kanggo iku kanggo ndeleng (desa punika saestu cilik), iku atmosfer sing bisa ambegan nang desa sing nawakake, bebarengan karo malang konteks, soko gaib kanggo wong-wong sing ngunjungi iku. Antarane bangunan, kabeh digawe saka bricks: ing Malatesta Castle (abad XIV), jog saka Kutha; ing Pasamuwan San Rocco, gendakan bali menyang sakcepete sadurunge 1400 lan ngreksa ing sawijining interior frescoes (loro kang overlapped), lan lukisan ing kanvas saka Curs; Suci saka Beata Vergine delle Grazie panggonan ing desa toko Trebbio, lan pungkasanipun gotik Baris Museum karo obyek, dokumen lan perang ketemu related kanggo Kaloro Perang Donya.