Fumalbo, desa Kelt... - Secret World

41022 Fiumalbo MO, Italia
13 views

Alìcia Carvalho

Description

We are ing provinsi Modena, ing tapel wates karo Tuscany, nyemplungaken ing Ijo saka Frignano park. Kene, ing sikil Gunung Cimone, antarane watu kuna omah kanthi arsitektur abad tengah lan karakteristik Celtic desa, yaiku desa cilik saka Fiumalbo uga dikenal minangka 'Il borgo dei celti', amarga pengaruh saka wong-wong ing wilayah sing kiwa konco ing huts sing isih bisa dibukak. Sajarah kutha cilik iki wis diukur ing dalan, ing mule trek lan ing kuna gunung rute sing kudu tansah disambungake Po Valley Tyrrhenian pesisir liwat Apennines. Area saka wacana kang populasi sak Romawi umur, nanging uga sadurunge – kita mikir saka Celtic pendhudhukan-wis dadi mbokmenawa banget adi. Ing pamukiman pisanan bisa ditlusuri manèh kanggo Ligurian Frini, kene pengungsi sak 175 kanggo.C. sawise kang kalah dening Consul Marco Claudio Marcello, nanging pisanan warta nyata saka desa sing tanggal kanggo 1038 d.C., nalika Marquis Bonifacio, rama misuwur Matilda saka Canossa, marang ing Uskup saka Modena, "Benteng sing disebut Fiumalbo". Saka apa kita ngerti, lan saka tetep isih wadi dina, ing desa banjur padha kalebu beteng bentenaken dening telung menara, kuna Gereja San Bartolomeo, cilik santosa desa lan monumental akses lawang.Tetep wonten ing orbit saka kadipaten Iki, Fiumalbo mantenette kanggo abad, karakter mblokir khas saka sembarang liyane desa gunung, damel page nyata pembangunan ing course saka 1600 kang, lan mengko ing Umur Modern, ing ngisor iki gedhe reconstruction njupuk panggonan ing akibat saka elek lindhu sing wis numpes bagéan saka kutha ing taun 1920. Desa iki panggonan kang sampurna kanggo nemokake malah ing mangsa panas kanggo hiking liwat CEMORO lan beech alas.