Passatelli ing duduh kaldu, klasik saka Em... - Secret World

Emilia-Romagna, Italia
29 views

Corinne Price

Description

Passatelli ing duduh kaldu sing khas resep saka Emilia-Romagna: digawe karo endhog, breadcrumbs lan Parmesan, lagi masak ing duduh kaldu meat!Passatelli duwe karakteristik wangun saka filamen bab 5 millimeters ing diameteripun, wrinkled lan nyedhaki konsisten. Padha bisa beda-beda tebih gumantung ing alat sing digunakake. Ing kasunyatan, kanggo nyiapake passatelli iku bakal perlu kanggo nggunakake alat tartamtu, ing "iron kanggo passatelli", knthi angel kasedhiya njaba saka Romagna. Ing sasi passatelli padha sayur sup saka pameran lan kesempatan gedhe kayata Paskah, Minggahipun, baptisms, confirmations lan pernikahan; ing Natal nanging padha diganti dening karamürsel ing duduh kaldu.Minangka tansah ing tradisi italia saben kulawarga wis dhewe resep lan variasi.