Ishulli I Nikourias... - Secret World

Nikouria 840 08, Grecia
22 views

Ryanna Mills

Description

Ishulli I Nikourias është vendi i tre plazheve madhështorë të prishtinës: një i gjatë dhe dy më të vegjël. Ata kanë rërë të artë, gurë të shpërndarë dhe një det të pastër, të qetë dhe kristal të pastër, por pak të ftohtë. Këto ujëra janë të mrekullueshme për zhytje dhe peshkim! Për të arritur këtë vend të bukur ka vetëm një mënyrë: vetëm merr një eskursion me varkë që fillon nga plazhi Agios Pavlos çdo orë dhe në rreth 10 minuta ti je në këmbë në këtë tokë të këndshme. Të sugjeroj të sjellësh gjithçka që të duhet, sepse këtij ishulli të vogël i mungon shërbimi!