Alonissos Marine National Park... - Secret World

Alonneso, Alonnisos 370 05, Grecia
21 views

Ria Spacey

Description

Ing Alonissos Nasional Marine Park karo sawijining 2,200 km2, paling gedhé marine park ing Eropah lan Mediterania, pamer akeh spesies tetanduran toya lan segara fauna, ing antarane kang biksu segel. Iku bener swarga kanggo alam penyayang lan snorkeling pecandu. Iku dumunung ing sisih lor pulo lan wis kawangun dening pulo Alonissos lan papat cilik: Pelagos, Gioúra, Psathoura lan Piperi.Ing Alonissos Marine Park ana srengenge katon padhang macem-macem terrestrial lan segara Mediterania ekosistem karo atusan spesies tetanduran lan kéwan, nanging uga karo sajarah penting lan arkeologi monumen. Ing Taman manggon lan Nest akeh spesies iwak (bab 300), luwih saka 80 spesies manuk, language lan mamalia. Mediterania biksu segel, Abang Karang, Ratu kang Falcon, Sampeyan bisa ngujo sawetara saka manuk sing manggon ing taman, kayata banded eagle, ing Cormorant, Kaspia gulls, ing Audouin gulls lan Swifts. Yen sampeyan ana begja, sampeyan bakal weruh dolphins lan sawetara spesies saka paus, saiki ing wilayah. Dolphins lan sawetara spesies cetaceans sing saiki ing wilayah. Paling nyebar spesies dolphins lan iwak paus sing umum dolphin, ing stenella, ing bottlenose dolphin, ing paus sperma lan ziphio utawa banyak-tagihan paus. Kanggo disembark sampeyan kudu ijin, nanging sampeyan bisa seneng becik prau kulo, mungkin diiringi dening sawetara dolphins.. Ana, mesthi, watesan ing amatir fishing, nanging kabeh iki perlu kanggo pangayoman saka direksa spesies. Ing sawetara wilayah sampeyan bisa nglangi, snorkel lan ngujo alam ing sawijining wildest lan paling murni wangun. Ing Alonissos Nasional Marine Park uga seneng akeh arkeologi sumber daya, kayata ketemu saka prasejarah, klasik lan Byzantine kaping (shipwrecks, pasamuwan-pasamuwan kuna lan kuil-kuil). Sampeyan banjur bisa ngunjungi kuna monumen, pindhah hiking, utawa mung perang ing online mbukak.