Riverside Pasamuwan, pasamuan paling inggi... - Secret World

Morningside Heights, New York, 10027, Stati Uniti
12 views

Giovanna Moras

Description

Riverside Pasamuwan, pasamuan paling inggil ing Amerika Serikat, iki dibangun dening John D. Rockefeller. Iku kabuka ing taun 1930 ing 490 Riverside Drive ing Morningside Heights lan stands 392 kaki dhuwur. Pasamuwan punika interdenominational lan serves minangka agama suci kanggo macem-macem kelompok ètnis, lan LGBTQ masyarakat lan wis dijupuk bagean ing macem-macem sosial hak nimbulaké. Modernitas Riverside Pasamuwan wis saiki wiwit wiwitan pambentukané lan omahé patung saka ilmuwan lan sadurunge wis papat bandar alleys ing ruang paling ngisor saka pasamuwan sing narik kawigaten ing akeh college mahasiswa saka Universitas Columbia. Kanggo desain, arsitek padha inspirasi prancis cathedral ing Chartes lan narik kawigaten inspirasi saka Gotik struktur kang bell tower. Tambahan, kaca patri windows ing pasamuwan padha originally diinstal ing Abad kaping-16 Belgium katedral. Riverside Pasamuwan iki uga situs Martin Luther King Jr. kang "Ngluwihi Vietnam" wicara sing protes Perang Vietnam. Wicara iki ora salah siji saka kang luwih efektif lan kondhang pidato, nanging senadyan akèh musuh, kang jumeneng kuwat ing yakin sing perang iki ngrugekake kanggo wong Amérika.