Pantai saka Megali Ammos... - Secret World

Μεγάλη Άμμος, Αλόννησος 370 05, Grecia
10 views

Emanuela Bianchi

Description

Megali Ammos Pantai dumunung ing pantai kulon pulo, bab 7 kilometer nw saka Patitiri. Dheweke jeneng liya Gedhe Wedhi rodo mbantah, ing kasunyatan, ora pantai gedhe lan layanan ora malah sandy: iku katon minangka cilik lan nengsemake laguna saka shingle, karo transparent segara saka nggumunke mbandingake, diubengi dening luxuriant mediterania vegetasi, ing kontras karo pirus saka segara lan biru langit. Iku pantai banget ngormati dening wong-wong sing tresna kaendahan alam lan murni panggonan. Thanks kanggo tenang sing pantai saka Megali Ammos saged kanggo ngirim, sampeyan bakal aran kaya sampeyan lagi ing cilik swarga. Ngisor segara ora degrade alon-alon, nanging sawise sawetara meter iku dadi cukup jero, supaya iku becik kanggo becik sumilir nglangi lan kanggo snorkeling. Ngisor segara iku apik banget lan kurang akeh kamulyan kanggo njelajah.