Plazhi I Municioneve Megali.... - Secret World

Μεγάλη Άμμος, Αλόννησος 370 05, Grecia
20 views

Federica Moras

Description

Plazhi Megali Amos ndodhet në bregun perëndimor të ishullit, rreth 7 kilometra në veriperëndim të Patirit. Emri i saj do të thotë Se Rëra e Madhe është shumë kontradiktore, në fakt, nuk është një plazh i madh dhe shërbimi nuk është as me rërë: duket si një gji i vogël dhe simpatik i shinglit, me një det transparent të rrethuar nga një bimësi luksoze mesdhetare, në krahasim me breshërinë e detit dhe të qiellit blu. Është një plazh i vlerësuar shumë nga ata që duan bukurinë natyrore dhe vendet e pastra. Falë qetësisë që plazhi I Megali Amos ka arritur të përçojë, do të ndiheni sikur jeni në një parajsë të vogël. Shtrati i detit nuk degradohet butë, por pas disa metrash ajo bëhet mjaft e thellë, kështu që është ideale për një not të mirë freskues dhe për zhytje. Krevati i detit është i mrekullueshëm dhe fsheh shumë mrekulli për të eksploruar.