Fraunces Penginepan, sing mbarep restauran... - Secret World

54 Pearl St, New York, NY 10004, Stati Uniti
4 views

Jennifer Bloomberg

Description

Fraunces Taverne, gendakan bali menyang 1762 dianggep dadi restaurant paling tuwa ing kutha. Ana sawetara debat minangka kanggo umur nyata bangunan dhewe. Nalika house bata sing bakal dadi ngarep kanggo restaurant tanggal bali kanggo arang-arang antarane 1719 lan 1722, iku wis dibuka lan direnovasi kaetung kaping, nyebabake akeh wonder apa iku bisa ngaku dadi lawas lan asli minangka iku ora.Pancet, apa iku dikenal sing sadurunge Samuel Fraunces kabuka iku kanggo taverne layanan minangka "Tandha saka Ratu Charlotte," iku iki digunakake minangka tari sekolah lan dagang tenan. Malah Umum John Lamb ngirim cannonball liwat taverne tembok sak gelut karo Inggris ing 1775 durung ngrintangi populer panyiapan bisnis. Taun sawise, British dijupuk restaurant lan dipeksa staff kanggo feed anak-prajurit. Nalika padha pungkasanipun mimpin metu ing November 25th saka 1783, Umum George Clinton dianakaké lan kehormatan pesta kanggo George Washington tengen ing Fraunces Taverne, kang waos saiki ing tampilan ing mendhuwur museum. Restaurant sajarah saka banjur iku luar biasa mawarni-warni. Iku manggon pirang-pirang kantor pemerintah ing kaping, uga minangka kost kang misuwur ballerina iki sinudukaken pati. Nanging sawijining pinunjul kanggo kamardikan Amérika lan sajarah tau wavered. Anak saka Revolusi Amérika didegaké nang ing taun 1883, lan bangunan iki uga narrowly disimpen saka karusakan dening Wadon Revolusi Amérika ing taun 1900. Saestu, kasunyatan sing Fraunces Taverne isih stands ajaib saka toleransi. Kejabi wayward cannonball, iku wis slamet telung beda fires lan bombing ing taun 1975 dening Puerto Rican paramilitèr group, kang matèni wong papat nang. Dina iki, sawijining crita luar biasa wis nyathet ing museum sing stands ndhuwur mung restaurant. Sabanjure kanggo akeh landmark sajarah Amérika sing wonten nang, kasunyatan sing restaurant uga serves gedhe madhang lan spesialisasi ing nggoleki bir lan wiski mung bonus.