Gréja Grundtvig ing Copenhagen... - Secret World

På Bjerget 14B, 2400 København NV, Danimarca
23 views

Anna Luzhina

Description

Gréja Grundtvig dumunung ing Bispebjerg District of Copenhagen.Pasamuan iki, thanks kanggo sawijining mboten umum tampilan, salah siji sing paling kondhang agama bangunan ing kutha lan salah siji saka sawetara conto saka gréja ing expressionist gaya. Gereja wis darmabakti kanggo denmark filsuf supaya nicolai Frederik Severin Grundtvig lan iki dirancang dening Peder Klint ing taun 1913.Peder Klint ngrambah karo Gréja Grundtvig sintesis saka denmark arsitektur. Kanggo project arsitek sinau jumlah ageng saka pasamuwan-pasamuwan khas saka Denmark, inspirasi dening tradisional bangunan formulir, paling digunakake bahan lan paesan saka populer pasamuwan-pasamuwan. Klint nyoba kanggo gabung ing manéka geometris saka supaya disebut-Backsteinexpressionismus (sing, saiki expressionist khas kanggo lor Jerman, fitur paling ketok iku nggunakake khas bata saka baltik wilayah sing wis ditondoi ing mangsa gedhe ing hanseatic saka Backsteingotick) karo garis klasik saka gotik, pembangunan, kendel, vertikal. Kulon teras, kaya Westwerk utawa organ, lan kalebu 49-meter-dhuwur menara lonceng, punika temtu paling menarik struktur komplek. Kanggo hiasan saka lorone Klint reinterpreted khas denmark pola Gables karo crowning tangga, drawing mboten umum pindho tip. Aisles saka owahan jembaré; total dawa 76 meter, total jembaré 35 meter, lan telung aisles, dirancang ing Hallenkirche (sisih aisles ing dhuwur padha tengah) tekan dhuwur saka 22 meter. Interior, karo kuwat Gotik roso, bisa nadhahi 1,800 wong. Construction iki digawe nggunakake bab enem yuta ochre-colored bricks, khas materi kanggo omah umum ing Denmark.