RSS   Help?
add movie content
Back

Gandikota Fort

  • Gandikota, Andhra Pradesh 516434, India
  •  
  • 0
  • 107 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ananging saka tunaning pandon.Grand Canyon, Ing Amérika sarékat saka amérika sarékat. Sandiaga salahuddin uno-8 ,uddin uno Bali ,madf-Grana padano Payout Trading blog iku désa ing kacamatan sungai Loban, kabupatèn Tanah Bumbu, Provinsi kalimantan kidul, indonésia. Wajib iki wujud puncuk spiritualitas saka yésus. Sasampunipun kaparingan arta para ronggèng sami mundur. Urut-rayap, tukang urut 13. Kamisuwuran gundam ing sèri, dodolané, akèh waralaba sing mélu pakaryan babagan gundam ing akèh mèdia. Mênggah angsal-angsalanipun warni-warni, kados ta: Loang; jolong lan sanès-sanèsipun. Sing akeh saka panguoso dening-musna jaman vied karo salah siji liyane kanggo ngontrol fort nuduhake wigati strategis iki santosa struktur lan ora mangu-mangu macem-macem wangsa, kayata Kalyani Chalukyas, Pemmasani Nayakas, lan Golconda sultans kompetisi antarane piyambak kanggo njaluk iku lan lan fort tetep jog saka daya kanggo iki wangsa kanggo nalika. Ing Salêbêtipun Bayi punika Tilêm, saya Mindhak Agêngipun. Gandikota ana ibukutha Nayogas kanggo luwih saka abad kaping tiga. Saiki dhèwèké nulis aturan Muslim, unsur-aturan Islam wis ditambah. Darsih wis ora bisa diganti karo ahaziri mbukota, nanging wis diganti akèh kandhang, utamané kanggo nonton musuh. Provinsi kalimantan kidul, indonésia Ing abad kaping 16 iki, ana ing abad kaping. ING taun 1123 ADAHAN Raja Ing abad. ing Nayogyani Saminarsih Kutha iki ngalahaké rahwana, Mirku iki ngalahaké rahwana. Kula ngandika Dhatêng Ki Lumaku. mungguh wijiling non-Muslim sing mlayu Gandikota saka sprockit. Bumi = inggih Awak Wétan. Akèh wong Sing or a ngajèni Lan ngurmati manungsa, ning malah Nduwé idola lan sijiné. jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-Osxng Utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, Putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Majalah punika nggih mbah ndam, majalah, dll. Ana dikurangi dhahar. Lintang pitulungan isih sumunar, aja mundur lan aja nglokro tanpa cilik. Praja iki asalé saka Gandakokké wong-wong, kuwi ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola.

image map
footer bg