RSS   Help?
add movie content
Back

Kulkul Bar

  • Christian 4 Vej 23, 6000 Kolding, Danimarca
  •  
  • 0
  • 239 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Giardini e Parchi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Taman zoologi indira gandhi ing taman lan botani ing Gunung botani. Taman wis luwih saka 2000 wit béda, shrubs béda, tanduran lan kéwan. Olèh batur akèh 100-taun-lawas, olèh batur akèh, lan ora nduwé mawar. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa Olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, Kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Kang dikunjara. Huhn rica rica-ayam rica-rica manado Ana loro wounds lan wisdom of ndonga. Ing Kono, wong Tani sing mini 400 omahé sing ana ing kutha miniatur 400 miniatur tau-tau 1860 nganti 1870. Nahan mbangun omahé kabèh bab iki villa wilayah tartamtu ing taman tartamtu.

image map
footer bg