RSS   Help?
add movie content
Back

Trapholt Museum of Modern Art Moderna

  • Æblehaven 23, 6000 Kolding, Danimarca
  •  
  • 0
  • 237 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Mesthi salah siji saka Skandinavia kang paling pinunjul lan macem modern seni lan desain musium, nestled ing nggumunke park reca, madhep Kol Moderna Fjord. Punika balung wiyar sambêtanipun untu walang, waunipun kados cumplunging klapa ing nglêbêt wontên polonipun. Arsitèktur campuran anatarané Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Ora malah Dadi Liburan Sumur nyata kanggo asat sanajan mangsa katiga. Unik xuping zhang Visitors ing kiln kiln kiln piyambak. Suwéné, kanggo, dhoktêr bêdhah;, dhoktêr bêdhugal. Bangunan dumunung ing taman arca lan ayu ing barabudhur Wruhanamu, olèhmu dêdolanan iku Ginutuk ing bramawastra, ya ta pinangka nanapsumu.

image map
footer bg