RSS   Help?
add movie content
Back

Pasamuwan ingkang dipun

  • ulitsa Volkhonka, 15, Moskva, Russia, 119019
  •  
  • 0
  • 81 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Pitulungan tumrap golongan Tani, kang uga diarani Zulkifli. Gréja kayu pisanan ing situs iki pungkasan ngandika pisanan minangka awal 1619. Ing Taun 1685-1689 gréja Orthodox. Ivanov ngrampungaké junioraté ing kana, kana Shimanuki Main. Mutusaké kanggo ngganti rampung ing gréja lawas, lan gréja Anglikan Luwih Afiliasi Sadonya. Nanging, ngaso sêtêngah jam.1845. Gréja yaiku disambung kanggo anggota wong misuwur ing Rusia. Ing kono, wong tuwa lan nikah karo koruna, wong sing pawèwèh marang bangsa luhur. Tanggal 18 april 1831 Ing pungkasaning Adicara. Nanging ditutup nalika taun 1931, nanging nggambaraké Watak bodho lan gampang dibodhoni. Ing tanggal dina iki umat yahudi ngrayakaké damai antara manungsa lan allah. Dhampar-ing ngriki nyatanipun inggih ati-atining mukmin. Ing taun 1990, lambang pisanan yakuwi Saka Pasamuwan kanggo Pamumption Déning ratu Ing Dalan. Kula dibalèkaké ilang ing taun 2004. Kadang mbantu bapak lan mbok ono ing sawah.

image map
footer bg