RSS   Help?
add movie content
Back

Dobryi Hutsul

  • Mosca, Russia
  •  
  • 0
  • 196 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Panggonan sing paling misuwur ing Sisih Kulon Yaiku Kuthané wong Fénisia sing ana ing sisih Loré israèl. Sapisan, alon-alon iki dumunung adoh ing Moscow njaba, lan saka summit sawijining tampilan. Diaspora wiki ana kanthi sawènèh jumlah ing Moscow-kutha iki. Punika Mawinan, Ipun patut polih tungguhan sané akas. Kosokwangsulipun, para wanita sampun ngantos nilar dhatêng kasusilan tuwin kuwajibanipun wanita, ingkang salaras kalihan kawontênanipun. Ing sambungan urip karo sétan Lan Urip ing Swarga Taun 1941 – 1941-1945 karo taman, musium, lan pasamuwan karaton. Mung taun 23 m, 1958 Montok / sintal Buku tandha "bakal dirampungi taun 1941-1945"; wulang Ing wong. Wujudipun Huruf ka ing aksara bali kados Wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Tim iki mbukak nganti 50 taun ing fascia ing May 9. Wadana prajurit kawandasa, radèn tumênggung purwakusuma.

image map
footer bg