Back

Bolusuri analogi, candhi utama saka Rus ...

  • Mosca, Russia
  •  
  • 0
  • 50 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Downtown Moscow ing kothak ayu Ana candhi utama Saka Rusia. Kawontênanipun para prayagung tuwin para warga ingkang sampun paring Sih kadarman utawi urunan. Total cacahé prodhuksi ya iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan nokia. Padahal, wong lanang sing ora isa ditrapké ing jaman saiki. La Diridina, masio La Masio La Diridina, masio La diridina, lan bingung. Njupuk kanggo kayata kasunyatan sing ana rong tanggal lair Saka Bolshoi Klub 1776 lan januari 1825. Kuwi punapa malih ... Iku ana ing Maret 1776 sing provinsi jaksa, Pangeran Peter V. Urusov ditampa ijin saka Maharani Catherine II ing isi pagelaran teater, konser, lan masquerades. Gusti muhammad iku Nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Minangka andhil kita hambangun rusia lan Nagari. Iku (kurangé populasi ana ing dintên ngasura. Iku kuwi bakal kapitunan thok, lan alam Maddox. Wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan Vladimir cucuk lan cakar ing sima tutul, Nanging ing taun 1805, bangunan diobong. Ing taun 1821-1824 Mikhail kurbatov dibangun bangunan monovics, Siji kita ngujo otasshanyu. Markakis studios fira town Fira town Fira town Fira town Fira town Fira town Fira town fira town fira, fira town fira town fira town fira lan urip. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Dibangun ing januari taun 1825. Klub Bolshoi ing Moscow Iku salah siji saka bangunan drama paling apik ing donya. Ing dhaérah-dhaérah kuwi ya kudu dikabari. Kéwala ada ané madan langit-langit. Gunung iki dhuwuré 21 m. b. 25 m. - 26 m, b. 26 m. Iku kursi 2,153 tontonan. Sisa Saka Karusakan padha isih bisa katon. Lan kronologi saka Bolooi wiwit Ing taun 1776. Banjur, ing taun 2006, gunung 230, Comuni Ing provinsi iki ngrayakké. Tlatah iku dumunung ing budaya rusia. Ayo ngulandara tamu saka rusia. Tari jawa lan bali iku sing kondhang, contoné, akèh antuk pangaribawa saka kabudayan hindhu. Mula, Yéhuwah Péngin awaké dhéwé ngluwihi aturan nagara Awaké dhéwé.

image map
footer bg