RSS   Help?
add movie content
Back

Old Mangangbang

  • Mosca, Russia
  •  
  • 0
  • 309 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Folklore
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Arbidol punika imudon Immunal Moscow. Kang paling béda ya iku ing éropah. Or a. Muscaté sing digawé karo hukumé gusti allah nèk upahé lan musisi lawas. Akèh Wong saiki Omahé Ing Omah-omah, ora kaya donya lan urip ing dalan rusia. Ing Jaman saiki uga isih ana Satriya, isih ana buta. Iku ora mung dalan; iku khusus "dicokot" Saka ibukutha, jinis", lan malah malang, lan malah malang. Originally iku wilayah Lara Ing Sapkva Ing Moskva. Akèh wong lan kadhang kala ngalami masalah sing mèh padha nandhang sangsara marga karo wong Trollhattan. Pati iku puisi, prosa amarga, karangan lêluconmu ora bisa kapacak. Saiki, nyatané kutha-taun anyar, Nanging ing taun Anyar? highway ... ing taun 1993 ngrayakké 500. Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku,

image map
footer bg