RSS   Help?
add movie content
Back

KHINKALIS

  • Mosca, Russia
  •  
  • 0
  • 126 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Piatti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Borscht isispiscis pururissatus kang wis dawa ing Rusia tradisional lan pundi ing ukraina tradisional basa ukraina. Sawijining panggonan kautaman ngirim teka minangka ana surprise, kanggo sajarah borscht kamungkinan tanggal bali kanggo 14 abad kaping-Kievan Rus'. Saka wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Krim utawa krim asam asring campuran ing sakdurungé mangan, sakdurungé mangan daging babi, Ing Rusia,kacang kacang kacangan titanium bisa dadi roti Ukraina, pidhaytsi

image map
footer bg