RSS   Help?
add movie content
Back

Ossasuna

  • Fedorovsky embankment, Nizhnij Novgorod, Nizhegorodskaya oblast', Russia, 603000
  •  
  • 0
  • 132 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Piatti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Shchi iku sayur sup positif karo rasa prasaja. Apa sing katon kaya gobis prasaja yaiku olahan sayur sup, nanging saka sayur sup cahya, gobis, utawa godhong ijo. Kutha iki minangka bagéan saka masakan rusia, lan wis dipangan nganggo abad grafik ing rusia. Nikmati mangkuk daging

image map
footer bg