RSS   Help?
add movie content
Back

Solomon Islands Pijin

  • Fedorovsky embankment, Nizhnij Novgorod, Nizhegorodskaya oblast', Russia, 603000
  •  
  • 0
  • 107 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Saka Wikipédia, Bauwarna mardika abasa jawa / saking Wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Hodugovsky sawijining vsovèt kang, gadhah kutha Nkhabny Ing Taun 1834, dhawuh kutha komplit. Sadurungé â ââ ââ â â â â â â â â â ââ ââ â ââ ââ ââ â â â â â ââ ââ â â â ââ â â â â â â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â â â â ââ ââ â â gan Kutha krajané ya iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sharp. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Saka Fedorovsky Embankment Kelompok Pengamatan sampeyan bisa ngujo Nizhny Novgorod kang tengah sajarah, paket dinten lair Pasamuan, Kanavinsky Bridge, Annunciation Biara, Nizhny Novgorod Padha lan Alexander Nevsky Cathedral, kang golden domes sing utamané nggantheng ing sunset. Ing bukit-bukit ing pucuk gunung ana pirang-pirang pagunungan. Bangun ing 2005, iku mau dadi salah siji sing paling dawa ing Kono. Jantxn diundhuh kanggo Dimangsak lan Racakq Rupa Osxng-Osxng utawa Olahan liya kang Tanpa Duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, Utrxn, kamplong, posol lan lqntrq.

image map
footer bg