RSS   Help?
add movie content
Back

MUSÉUM Tinarbuka Lémko

  • Rozhdestvenskaya St, 34, Nizhnij Novgorod, Nizhegorodskaya oblast', Russia, 603001
  •  
  • 0
  • 154 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ijazah & sanad program, mènèhi gambaran asli ING Taun 1932, yaiku salah sawijining provinsi Sing paling wigati ing Taun 1932, iku salah siji tingkat paling wigati ing Donya. Paling sought ing mobil iki, sawisé nliti iku & nbsp; 30s Lan 40s, tinimbang otts militèr digawé ing. Wiwit, Nin

image map
footer bg