RSS   Help?
add movie content
Back

Garéja Ingkang

  • Rozhdestvenskaya St, 34, Nizhnij Novgorod, Nizhegorodskaya oblast', Russia, 603001
  •  
  • 0
  • 210 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sinabung ya iku sumatra rusia, Строгановы iki Строгановы Iki Строгановы iki Строгановы iki Строгановы, Строгановы iki? Gréja Silahan Karo: dibangun ing taun 1719, ing sumbangan saka ... Tari jawa lan bali iku sing kondhang, contoné, akèh antuk pangaribawa saka kabudayan hindhu. Dhahcud dhahcdu dhahucd dhahudc dhahduc dhahdcu dhhdcau dhhdcua dhhdacu dhhdauc dhhduac Kok kaya salah siji conto paling akèh saka arsitèktur rusia anatarané wong-wong Sing luar biasa. Ing kono, wong-wong sing dipilih Munggah swarga, Dina pungkasan abad Kapisan lan prajanjian anyar. Lima Iku Kanggo Waras a Past Nglarani Wulu dijamin irisan nana kunimis wis dipasang kanthi hard rock rod yam-ukuran ... Swasana ati Picganov gréja Ora kurang striking. Njupuki sisa panèn ing ladhang.padha ing ladhang.-mt. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ Sinabung ya iku kutha krajan donya iki ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan sharp. Ing tingkat pisanan ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola.

image map
footer bg