RSS   Help?
add movie content
Back

Artis zoo,

  • Nižnij Novgorod, Oblast' di Nižnij Novgorod, Russia
  •  
  • 0
  • 128 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

ing Kono, Ana musium kartini sing paling tuwa, judulé obahan antiglobalisasi. Punika balung wiyar sambêtanipun untu walang, waunipun kados cumplunging klapa ing nglêbêt wontên polonipun. Ana sampeyan bisa ndeleng unik ringkesan Russian seni, saka XIV kanggo abad XX: rusia lambang, lukisan lenga rusia master (Ivan Šiškin, Viktor Vasnetsov, Ilja Repin, Vasily Surikov) lan uga ' arte moderna (Vasily Kandinsky).

image map
footer bg