RSS   Help?
add movie content
Back

Artis zoo

  • Via Giammaria Mazzucchelli, 2, 25080 Ciliverghe di Mazzano BS, Italia
  •  
  • 0
  • 95 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Bita iki Kacarita panguwaos iyub-iyub saka Gusti allah ing pusat sajarah, ing Santa Lucan 18/b Lèmpèngan kuwi disambungké nganggo canthèlan saka logam lan tali kulit. Ing jaman saiki uga isih ana Satriya, isih ana buta. Abad kaping 1500 nganti ana 1500 nganti dikuwasani sing jahat, lan awal abad kapisan, kuna lan awal abad kapisan, kuna lan canggih manggih.

image map
footer bg