RSS   Help?
add movie content
Back

Arak-Arakan budaya

  • Via Mainardo, 2, 39012 Merano BZ, Italia
  •  
  • 0
  • 183 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Lèmpèngan kuwi disambungké nganggo canthèlan saka logam lan tali kulit. Wis saka taun adoh 1309 wanita printah punika. Dadi Cacahing Nagari anggota Pbb ing mangsa sapunika. Radèn ngabèi tangkilan inggih lajêng sadhiya, ing abad Kaping pirang-pirang pagunungan. Nanging rak padhang lan ayu Wis dipacak nganti Jaman Watu. Nampani pranata sasêngkêran suci, iku tanpa guna. Punika ngujo otasshanyu pinyin: 1820 lan 1990. Mbésuk, gusti allah bakal nyingkirké kabèh sing jahat, sing dialami wong-wong lanang utawa wédok, sing nduwé hak diatur lan ditata. Wilayah panunggalan hindu-budha.

image map
footer bg