RSS   Help?
add movie content
Back

A Carm

  • C. Prim, 29, 41410 Carmona, Sevilla, Spagna
  •  
  • 0
  • 152 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing Blakan karo Karyané Kang dumunung ing Calloor Salvador, 2. Tanah ijo bangunan iki originally mabur yaiku supaya Sakwat lan construction rampung ing 1621. Wiwit taun 1842 iki Ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Ing jaman saiki uga isih ana satriya, isih ana buta.

image map
footer bg